Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Poważny problem z essentials

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo poważny problem z configem essentals
po dlugiej przerwie na ownserver rano crashował mi essentials było coś z protect , mniejsza z tym

wgrałem nowego essentials ale chciałem dodać kity itp. więc je edytowałem lecz teraz gdy wrzucam do folderu "essentials" to wszystko jest ok wpisuje /reload i nazwa mojego configu się zmienia i powraca stary config .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie zmieniasz na pulpicie czy na hostingu ,jesli na pulpicie to bedzie ci sie tak działo ,a jesli na hostingu to 1 plugin ci sie gryzie z essentialem albo cos z ustawieniami serwera.

Najlepiej napisz do administracji Hostingu.

Pomoca ci napewno ;D

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam mam bardzo poważny problem z configem essentals

po dlugiej przerwie na ownserver rano crashował mi essentials było coś z protect , mniejsza z tym

wgrałem nowego essentials ale chciałem dodać kity itp. więc je edytowałem lecz teraz gdy wrzucam do folderu "essentials" to wszystko jest ok wpisuje /reload i nazwa mojego configu się zmienia i powraca stary config .

Jak kiedyś miałem serwer własny 20 - slotowy też miałem taki sam problem.

Pomogło mi skopiowanie pluginu i folderu z jakiejś paczki na aktualną wersję, odpaliłem serwer z essentialsem z obojętne jakiej paczki i śmigało. Edytować potem mogłem wszystko dowoli ;)

Opublikowano

mialem taki sam problem na kompie jak wszystko pszesłałem na server to mi działało

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy nie wyłączaj tak nigdy serwera,

przez to może się bugować.

Nie wpisuj żadnego /reload.

Po prostu włącz lub wyłącz serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...